Oudercommissie van de Mukkenstal

Voorzitter Mukkenstal BSO
Ik ben Iris, de mama van Nora (BSO) en Floris (zeekoetjes) en getrouwd met Ralph. Vanaf het allereerste begin komt Nora bij de MS, Floris sloot anderhalf jaar later aan. En zelf ben ik vanaf het begin betrokken bij de OC. De MS heb ik dus zien groeien en vooral bloeien als opvang.
Als OC zijn wij voornamelijk op de achtergrond aanwezig om mee te denken en soms ook mee te beslissen over zaken die er voor zorgen dat de MS voor iedereen een fijne plek is en blijft. Ik vind het belangrijk en fijn dat ik mijn aandeel hierin kan leveren.

Mijn naam is Shirley Tijssen en ik heb twee zoons op de opvang zitten bij de Mukkenstal. Seppe gaat een ochtend per week naar de peuterspeelgroep en zit twee dagen bij de Zeekoetjes, Ties gaat twee dagen per week naar de BSO. De Mukkenstal is voor ons een fijne plek waar de kinderen mogen ravotten, ontdekken en genieten. Als lid van de oudercommissie wil ik graag meedenken en helpen waar nodig.

Mukkenstal KDV

Daniëlle Wijnen
Ouder van en op welke groep: Tijn Schattevoet – koetjesgroep
Reden om bij de OC te gaan: Omdat de Mukkenstal en de ouders partners zijn in de opvang en begeleiding van onze kinderen. Ik vind het belangrijk dat ouders vertegenwoordigd worden in een oudercommissie. We vinden het heel fijn dat Tijn naar de Mukkenstal mag komen en we zijn erg tevreden. Door bij de oudercommissie te gaan kan ik actief een steentje bijdragen aan het reilen en zeilen op de Mukkenstal en een handje helpen waar nodig.

Anoniem, op te vragen bij voorzitter

Loes Elbers

Ouder van Pien van der Coelen – Peuterspeelzaal en Mae van der Coelen zal in de toekomst ook de peuterspeelzaal gaan bezoeken. Waarom de oudercommissie? Ik vind het belangrijk om mee te mogen helpen en mee te mogen denken daar waar nodig bij de Mukkenstal. Mijn betrokkenheid is erg hoog bij de plek waar mijn kinderen leren en plezier hebben, deze betrokkenheid wil ik dan ook omzetten in mijn deelname aan de oudercommissie.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.