Oudercommissie van de Mukkenstal

Voorzitter Mukkenstal BSO
Ik ben Iris, de mama van Nora en Floris (BSO) en getrouwd met Ralph. Vanaf het allereerste begin komt Nora bij de MS, Floris sloot anderhalf jaar later aan. En zelf ben ik vanaf het begin betrokken bij de OC. De MS heb ik dus zien groeien en vooral bloeien als opvang.
Als OC zijn wij voornamelijk op de achtergrond aanwezig om mee te denken en soms ook mee te beslissen over zaken die er voor zorgen dat de MS voor iedereen een fijne plek is en blijft. Ik vind het belangrijk en fijn dat ik mijn aandeel hierin kan leveren.

Mukkenstal KDV

Daniëlle Wijnen
Ouder van Tijs (BSO) en Guus (KDV)
Reden om bij de OC te gaan: Omdat de Mukkenstal en de ouders partners zijn in de opvang en begeleiding van onze kinderen. Ik vind het belangrijk dat ouders vertegenwoordigd worden in een oudercommissie. We vinden het heel fijn dat Tijn naar de Mukkenstal mag komen en we zijn erg tevreden. Door bij de oudercommissie te gaan kan ik actief een steentje bijdragen aan het reilen en zeilen op de Mukkenstal en een handje helpen waar nodig.

Janne Classens – Jacobs

Mama van Loet (6), Fie (3) en Krijn (1). Toen we gingen kijken voor opvang waren we heel blij dat er een plek was op de mukkenstal. We wonen zelf op een boerderij en de visie vinden wij fantastisch. Onze kinderen gaan één dag per week naar de mukkenstal en daarnaast gaat Fie elke woensdagochtend naar de peuteropvang bij de mukkenstal. Sinds Loet op de basisschool zit gaat hij naar de BSO. Inmiddels hebben we alle groepen mogen ervaren en wij zijn altijd heel tevreden over de opvang. Enthousiaste medewerkers die enorm lief en meelevend zijn. Heerlijk dat ze veel buiten zijn en vies mogen worden. Als lid van de oudercommissie denk ik graag mee en ondersteun waar nodig. Zo voel ik me nog meer betrokken bij de opvang van de kinderen. ​

 Sabina van den Heuvel-Litjens

We hebben 2 dochters, Yfke en Jinthe (KDV). Zij gaan 2 dagen in de week naar de Mukkenstal.
Toen we moesten gaan kijken voor opvang, viel onze keuze al snel op de Mukkenstal. De omgeving, de groepen maar ook de visie waar de Mukkenstal voor staat spreekt ons enorm aan. En onze dochters gaan met veel plezier naar de Mukkenstal. En ook wij als ouders zijn erg tevreden.
Door bij de oudercommissie te gaan kan ik mee denken op diverse vlakken en mee helpen wanneer nodig is.