Oudercommissie van de Mukkenstal

Voorzitter Mukkenstal BSO
Ik ben Iris, de mama van Nora en Floris (BSO) en getrouwd met Ralph. Vanaf het allereerste begin komt Nora bij de MS, Floris sloot anderhalf jaar later aan. En zelf ben ik vanaf het begin betrokken bij de OC. De MS heb ik dus zien groeien en vooral bloeien als opvang.
Als OC zijn wij voornamelijk op de achtergrond aanwezig om mee te denken en soms ook mee te beslissen over zaken die er voor zorgen dat de MS voor iedereen een fijne plek is en blijft. Ik vind het belangrijk en fijn dat ik mijn aandeel hierin kan leveren.

Mukkenstal KDV

Daniëlle Wijnen
Ouder van Tijs (BSO) en Guus (KDV)
Reden om bij de OC te gaan: Omdat de Mukkenstal en de ouders partners zijn in de opvang en begeleiding van onze kinderen. Ik vind het belangrijk dat ouders vertegenwoordigd worden in een oudercommissie. We vinden het heel fijn dat Tijn naar de Mukkenstal mag komen en we zijn erg tevreden. Door bij de oudercommissie te gaan kan ik actief een steentje bijdragen aan het reilen en zeilen op de Mukkenstal en een handje helpen waar nodig.

Loes Elbers

Ouder van Mae van der Coelen, peuterspeelzaal. Waarom de oudercommissie? Ik vind het belangrijk om mee te mogen helpen en mee te mogen denken daar waar nodig bij de Mukkenstal. Mijn betrokkenheid is erg hoog bij de plek waar mijn kinderen leren en plezier hebben, deze betrokkenheid wil ik dan ook omzetten in mijn deelname aan de oudercommissie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Sabina van den Heuvel-Litjens

We hebben 2 dochters, Yfke en Jinthe (KDV). Zij gaan 2 dagen in de week naar de Mukkenstal.
Toen we moesten gaan kijken voor opvang, viel onze keuze al snel op de Mukkenstal. De omgeving, de groepen maar ook de visie waar de Mukkenstal voor staat spreekt ons enorm aan. En onze dochters gaan met veel plezier naar de Mukkenstal. En ook wij als ouders zijn erg tevreden.
Door bij de oudercommissie te gaan kan ik mee denken op diverse vlakken en mee helpen wanneer nodig is.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons Meer laden...
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Meer laden...