Over ons

Wij zijn Paul en Monique Litjens en samen met onze vier kinderen, Luuk, Niels, Janne en Floor wonen we op de boerderij. Naast de kinderopvang fokken we jongvee voor derden op. Bij de Mukkenstal zo’n 100 stuks en bij de Mukkenweide zo’n 25 stuks.

Dagelijks genieten wij en vooral ook onze kinderen van al het moois dat het leven op de boerderij met zich meebrengt. Dit willen we graag ook aan andere kinderen meegeven.

Paul Litjens
Eigenaar van de Mukkenstal

In 2008 heb ik de boerderij van mijn ouders overgenomen en zijn Monique en ik hier samen met Luuk en Niels komen wonen. Mijn dagelijkse werk bestaat uit het verzorgen van het vee en het onderhouden van het terrein op en rond beide locaties. Daarnaast neem ik plaats in het algemeen bestuur van Waterschap Limburg.

Ik doe mijn werk met veel plezier en ook de kinderen zijn vaak buiten te vinden om te helpen met het verzorgen van de dieren, op de tractor mee te rijden of lekker te ravotten.

Monique Litjens
Eigenaar en dagelijkse leiding van de Mukkenstal.

Voor de start van de Mukkenstal heb ik ruim tien jaar met veel plezier in het voortgezet onderwijs lesgegeven. In die tijd zijn onze vier kinderen geboren en zijn we naar de boerderij verhuisd. Ik vind het heerlijk om op de boerderij te wonen en ben blij dat we ook andere kinderen daar van mee kunnen laten genieten. Het idee van kinderopvang op de boerderij, is ontstaan in juni 2011. Wij hebben toen een bezoek gebracht aan een Campina collega van Paul, in Bergschenhoek. Hij en zijn vrouw waren net een agrarisch kinderdagverblijf gestart, de Koeienwei. Het concept sprak ons zo ontzettend aan dat wij onze mogelijkheden zijn gaan bekijken wat nu geresulteerd is in de Mukkenstal. Vanaf januari 2015 ben ik tevens bestuurslid van de VAK en heb ik nog een aantal andere bestuurstaken.

2 weken geleden

De Mukkenweide

De MukkenstalMooi weer voor een speurtocht bij de Leunse Paes bij de Mukkenweide. Er is een speurtocht voor de kinderen van het KDV en eentje voor de BSO. Start is bij het poortje tegenover de Mukkenweide. Veel plezier!

• de speurtocht van het KDV duurt ongeveer 30-45 minuten
• de speurtocht voor de BSO duurt ongeveer een uurtje.
• Laarzen zijn wel aan te raden omdat het op sommige plekken wat modderig is.
... Laat meer zienLaat minder zien

Meer laden...