Oudercommissie

Sjoera van Seccelen-Jenniskens Voorzitter

Hoi, mijn naam is Sjoera van Seccelen en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen, Lotte en Jelle, in Leunen. Lotte en Jelle gaan 2 dagen naar de Mukkenweide en 1 dag naar de Mukkenstal. Ik ben zelf een groot dierenliefhebber en dus lag de keuze voor de Mukkenstal/Mukkenweide als opvang voor onze kinderen voor de hand. Respect voor dieren (groot en heel klein), de natuur en natuurlijk voor elkaar. Lekker buiten spelen en vies mogen worden dat is, denk ik, het leukste wat er is voor een kind. Ik hoop als lid van de oudercommissie mijn steentje bij te kunnen dragen waar nodig.

Shirley Tijssen

Ik heb twee zoons op de opvang zitten bij de Mukkenweide. Seppe en Ties gaan twee dagen per week naar de BSO. De Mukkenweide is voor ons een fijne plek waar de kinderen mogen ravotten, ontdekken en genieten. Als lid van de oudercommissie wil ik graag meedenken en helpen waar nodig.

 • de Mukkenweide
  Weideweg 19
  5809 DZ Leunen

  info@demukkenstal.nl

  06 2532 8181

 • Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  3 dagen geleden
  De Mukkenweide

  Alle scholen hadden vandaag studiedag maar toch hebben de kinderen ook vandaag veel geleerd en we over extreem weer!! Superspannend!!! ... Laat meer zienLaat minder zien

  Meer laden...