Oudercommissie

Voor de BSO:

Janne Classens – Jacobs Voorzitter

Mama van Loet (6), Fie (3) en Krijn (1). Toen we gingen kijken voor opvang waren we heel blij dat er een plek was op de mukkenstal. We wonen zelf op een boerderij en de visie vinden wij fantastisch. Onze kinderen gaan één dag per week naar de mukkenstal en daarnaast gaat Fie elke woensdagochtend naar de peuteropvang bij de mukkenstal. Sinds Loet op de basisschool zit gaat hij naar de BSO. Inmiddels hebben we alle groepen mogen ervaren en wij zijn altijd heel tevreden over de opvang. Enthousiaste medewerkers die enorm lief en meelevend zijn. Heerlijk dat ze veel buiten zijn en vies mogen worden. Als lid van de oudercommissie denk ik graag mee en ondersteun waar nodig. Zo voel ik me nog meer betrokken bij de opvang van de kinderen. ​

Daniëlle Wijnen
Ouder van Tijn (BSO) en Guus (KDV)
Reden om bij de OC te gaan: Omdat de Mukkenstal en de ouders partners zijn in de opvang en begeleiding van onze kinderen. Ik vind het belangrijk dat ouders vertegenwoordigd worden in een oudercommissie. We vinden het heel fijn dat Tijn naar de Mukkenstal mag komen en we zijn erg tevreden. Door bij de oudercommissie te gaan kan ik actief een steentje bijdragen aan het reilen en zeilen op de Mukkenstal en een handje helpen waar nodig.

Voor KDV en peuterspeelzaal:

Sabina van den Heuvel-Litjens

We hebben 2 dochters, Yfke en Jinthe (KDV). Zij gaan 2 dagen in de week naar de Mukkenstal.
Toen we moesten gaan kijken voor opvang, viel onze keuze al snel op de Mukkenstal. De omgeving, de groepen maar ook de visie waar de Mukkenstal voor staat spreekt ons enorm aan. En onze dochters gaan met veel plezier naar de Mukkenstal. En ook wij als ouders zijn erg tevreden.
Door bij de oudercommissie te gaan kan ik mee denken op diverse vlakken en mee helpen wanneer nodig is.

Charon Hendriks-Smits

Charon Hendriks, Mama van Mace (3) en Lain (1). Mace gaat 2 ochtenden per week naar de peuterspeelzaal en Lain vanaf januari 1 dag per week naar de Mukkenstal.  Toen wij gingen oriënteren op peuterspeelzalen hebben we eigenlijk niet verder gekeken dan de Mukkenstal. De mensen in onze omgeving die hun kindjes naar de mukkenstal brengen zijn allemaal zó enthousiast over deze plek dat wij dachten: ‘Daar brengen we onze kindjes naar toe!’ Toen Monique in het kennismaking gesprek vertelde dat we er wel rekening mee mochten houden dat de kindjes vies kunnen worden tijdens het spelen waren we helemaal overtuigd! Mace komt iedere week enthousiast thuis van deze geweldige plek en dat maakt ons als ouder ook blij en tevreden. Als lid van de oudercommissie voel ik me betrokken bij de opvang en kan ik meedenken waar nodig. 

Teuntje Smits

Ik ben Teuntje Smits, moeder van Bobbie. Ze gaat 3 dagen per week naar de koetjes en vindt dit he-le-maal fantastisch. Lekker ontdekken, vies worden en heerlijk zichzelf mogen zijn. Dat is toch wat ieder kind wil?! Al lang voordat ik zwanger was wist ik dat als ik ooit kinderen mocht krijgen, ze naar de Mukkenstal zouden gaan! Ik vind het heerlijk hoe kids bij de Mukkenstal zichzelf kunnen zijn en in een fantastische omgeving kunnen ontwikkelen. Dat ik hier als lid van de OC mijn steentje aan bij mag dragen vind ik heel mooi.

 • de Mukkenstal
  Laagriebroekseweg 26
  5809 ET Leunen

  info@demukkenstal.nl

  06 2532 8181

 • Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  1 dag geleden
  De Mukkenstal

  𝐃𝐞 𝐏𝐞𝐮𝐭𝐞𝐫𝟒𝐃𝐚𝐚𝐠𝐬𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐭 𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧! 😍

  Na twee succesvolle edities organiseren we van 5 t/m 8 juni 2023 weer een nieuwe editie van de Peuter4Daagse in de gemeente Venray. Dit jaar doen er 17 kinderopvanglocaties mee, een recordaantal! 🥳

  Tijdens de Peuter4Daagse gaan pedagogisch medewerkers samen met ± 650 peuters, vier dagen achter elkaar naar buiten voor een wandeling van zo’n 15 minuten rond de de eigen kinderopvanglocatie. Plezier beleven aan het samen buiten bewegen staat deze week voorop! Aan het einde van de week krijgen alle peuters een welverdiende medaille en een wandeldiploma.

  Niet alle peuters gaan (iedere dag) naar het kinderdagverblijf. Wij dagen jou uit om de overige dagen zelf thuis met jouw kind een ommetje te maken!

  Doen jullie net zoals Kinderopvang 't Nest Spring Kinderopvang Kindercentrum de Kindersofa De Mukkenstal Het SterrenHuis en Korein ook mee? 🙏

  #Venray #VenrayBeweegt #Venraybloeit #leefstijlakkoordvenray #Limburg #gezondeschool #onderwijs #groep #kinderen #peutervierdaagse #vierdaagse #peuterwandeling #weekvoorgezondejeugd #gezondejeugd #pedagogiek #kinderopvang #kinderopvanglocatie #wandelen #wandelplezier
  ... Laat meer zienLaat minder zien

  Meer laden...