Oudercommissie

Janne Classens – Jacobs Voorzitter

Mama van Loet (6), Fie (3) en Krijn (1). Toen we gingen kijken voor opvang waren we heel blij dat er een plek was op de mukkenstal. We wonen zelf op een boerderij en de visie vinden wij fantastisch. Onze kinderen gaan één dag per week naar de mukkenstal en daarnaast gaat Fie elke woensdagochtend naar de peuteropvang bij de mukkenstal. Sinds Loet op de basisschool zit gaat hij naar de BSO. Inmiddels hebben we alle groepen mogen ervaren en wij zijn altijd heel tevreden over de opvang. Enthousiaste medewerkers die enorm lief en meelevend zijn. Heerlijk dat ze veel buiten zijn en vies mogen worden. Als lid van de oudercommissie denk ik graag mee en ondersteun waar nodig. Zo voel ik me nog meer betrokken bij de opvang van de kinderen. ​

Daniëlle Wijnen
Ouder van Tijn (BSO) en Guus (KDV)
Reden om bij de OC te gaan: Omdat de Mukkenstal en de ouders partners zijn in de opvang en begeleiding van onze kinderen. Ik vind het belangrijk dat ouders vertegenwoordigd worden in een oudercommissie. We vinden het heel fijn dat Tijn naar de Mukkenstal mag komen en we zijn erg tevreden. Door bij de oudercommissie te gaan kan ik actief een steentje bijdragen aan het reilen en zeilen op de Mukkenstal en een handje helpen waar nodig.

Sabina van den Heuvel-Litjens

We hebben 2 dochters, Yfke en Jinthe (KDV). Zij gaan 2 dagen in de week naar de Mukkenstal.
Toen we moesten gaan kijken voor opvang, viel onze keuze al snel op de Mukkenstal. De omgeving, de groepen maar ook de visie waar de Mukkenstal voor staat spreekt ons enorm aan. En onze dochters gaan met veel plezier naar de Mukkenstal. En ook wij als ouders zijn erg tevreden.
Door bij de oudercommissie te gaan kan ik mee denken op diverse vlakken en mee helpen wanneer nodig is.

Charon Hendriks-Smits

Teuntje Smits

 • de Mukkenstal
  Laagriebroekseweg 26
  5809 ET Leunen

  mukkenstal@demukkenstal.nl

  06 2532 8181

 • Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  2 dagen geleden
  De Mukkenstal

  Timeline photosKinderboekenweek: Workshop striptekenen ✏️

  Wil je net als de schrijver en tekenaar van ‘De waanzinnige boomhut’ zelf een waanzinnig stripverhaal maken? Kom dan tijdens de Kinderboekenweek naar deze workshop! Samen met Ted Lenssen, een echte striptekenaar, ga je aan de slag en maak je je eigen strip.

  De workshop op woensdagmiddag 5 oktober van 16 - 17 uur is gratis en toegankelijk voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
  Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar, dus meld je hier aan om verzekerd te zijn van je plek: bit.ly/3RyDc8I

  #bibliotheekhorst #workshop #striptekenen #kinderboekenweek
  ... Laat meer zienLaat minder zien

  Meer laden...