Kinderdagverblijf

Dagindeling

Tussen 7.30 uur (vervroegde opvang vanaf 7.00 uur) en 9.00 uur kunnen kinderen gebracht worden. Doorgaans gaan we in de ochtend en in de middag buitenspelen, ook met minder mooi weer.  Ze kunnen dan in de uitdagende buitenruimte spelen, met een medewerker de moestuin in gaan, naar de dierenweide gaan of een kijkje op stal nemen.

’s morgens en ’s middags wordt er fruit/groente gegeten als tussendoortje en ’s middags krijgen kinderen vaak ook nog een zuiveltussendoortje.

Binnen worden er activiteiten met de kinderen gedaan zoals lezen, zingen, knutselen, spel- en seizoensactiviteiten.

Tussen 17.00 en 18.30 uur worden de kinderen weer opgehaald.

Tijden

Wij bieden 51 weken in het jaar opvang op maandag tot en met vrijdag van 7.30 (vervroegde opvang vanaf 7.00 uur) tot 18.30 uur. Er is uitsluitend afname van hele dagen mogelijk en halve dagen van 7.30/8.15-12.15 uur voor 2+ kinderen op de peuteropvang om de rust op de groep te waarborgen doordat er tussen de middag geen wisseling van kinderen plaatsvindt en de groep de hele dag voor de kinderen hetzelfde blijft.

Ook bieden wij een pakket aan voor 40 weken opvang, alleen tijdens schoolweken. Het uurtarief hiervan ligt een paar procent boven het 51 weken tarief.

De jaarlijkse sluitingsdagen zijn:

 • Tussen kerst en oud en nieuw, deze week wordt niet doorberekend in het gemiddelde maandtarief
 • Tweede paasdag
 • Koningsdag
 • Bevrijdingsdag 2025
 • Hemelvaartsdag
 • Tweede pinksterdag
 • Eerste en tweede kerstdag
 • Nieuwjaarsdag

Opvang is inclusief broodmaaltijd, drinken, (zuivel)tussendoortje, fruit en luiers. (exclusief flesvoeding)

Observatiemethode

Om te zorgen voor een goede doorlopende lijn, werken we met de observatiemethode KIJK!. Niet om uw kind in een hokje te plaatsen maar vooral om te kijken hoe wij het beste aan kunnen sluiten bij de ontwikkeling van uw kind.

 • de Mukkenstal
  Laagriebroekseweg 26
  5809 ET Leunen

  info@demukkenstal.nl

  06 2532 8181

 • Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  1 dag geleden
  De Mukkenstal

  ๐ƒ๐ž ๐๐ž๐ฎ๐ญ๐ž๐ซ๐Ÿ’๐ƒ๐š๐š๐ ๐ฌ๐ž ๐ค๐จ๐ฆ๐ญ ๐ž๐ซ ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐š๐š๐ง! ๐Ÿ˜

  Na twee succesvolle edities organiseren we van 5 t/m 8 juni 2023 weer een nieuwe editie van de Peuter4Daagse in de gemeente Venray. Dit jaar doen er 17 kinderopvanglocaties mee, een recordaantal! ๐Ÿฅณ

  Tijdens de Peuter4Daagse gaan pedagogisch medewerkers samen met ยฑ 650 peuters, vier dagen achter elkaar naar buiten voor een wandeling van zoโ€™n 15 minuten rond de de eigen kinderopvanglocatie. Plezier beleven aan het samen buiten bewegen staat deze week voorop! Aan het einde van de week krijgen alle peuters een welverdiende medaille en een wandeldiploma.

  Niet alle peuters gaan (iedere dag) naar het kinderdagverblijf. Wij dagen jou uit om de overige dagen zelf thuis met jouw kind een ommetje te maken!

  Doen jullie net zoals Kinderopvang 't Nest Spring Kinderopvang Kindercentrum de Kindersofa De Mukkenstal Het SterrenHuis en Korein ook mee? ๐Ÿ™

  #Venray #VenrayBeweegt #Venraybloeit #leefstijlakkoordvenray #Limburg #gezondeschool #onderwijs #groep #kinderen #peutervierdaagse #vierdaagse #peuterwandeling #weekvoorgezondejeugd #gezondejeugd #pedagogiek #kinderopvang #kinderopvanglocatie #wandelen #wandelplezier
  ... Laat meer zienLaat minder zien

  Meer laden...