Buitenschoolse Opvang

BSO bij de Mukkenstal

Wij bieden 40 weken opvang na schooltijd en 11 weken in de vakanties (tussen kerst en oud&nieuw zijn we gesloten). Kinderen worden op school opgehaald door de pedagogisch medewerkers of eigenaren met de stint, auto of huifkar. Er wordt geen gebruik gemaakt van taxi’s. We rijden momenteel op de volgende scholen:

 • De Meent in Leunen
 • De PetrusBanden school in Venray
 • Coninxhof in Venray
 • De Kruudwis in Venray
 • De Keg in Venray (heroverwegen wanneer de Keg gaat verhuizen)

Opvang is inclusief eventuele broodmaaltijd, (zuivel)tussendoortje, fruit en drinken. Naschoolse opvang is tot 18.30 uur.

Na de eventuele broodmaaltijden hebben de kinderen keuze uit verschillende activiteiten. Ze kunnen deelnemen aan de aangeboden activiteiten zoals spellen doen, knutselactiviteiten, kookactiviteiten, in de moestuin werken en de dieren verzorgen. Ook kunnen ze natuurlijk zelf iets kiezen om te spelen zoals even lekker uitrusten met een boekje op de bank, voetballen in de wei, in de zandbak spelen, op de crossbaan spelen, buiten spelen en nog veel meer. Onder begeleiding is het natuurlijk ook mogelijk om naar de stal te gaan. In het najaar is het mogelijk maïs op het land te gaan rapen, of in het vers gemaaid gras te spelen in de zomer.

Vakantie-opvang

In de vakantie zijn kinderen de hele dag op de BSO, dat betekent meer tijd om te spelen! Er worden dan ook extra activiteiten aangeboden zoals een uitstapje naar het bos, het maken van een blotevoeten pad, met een verrekijker op zoek naar dieren in de wei, koken&bakken, en nog veel meer!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • 51 weken inclusief 11 vakantieweken, exclusief sluitingsdagen. Studiedagen in overleg.
 • 40 weken exclusief sluitingsdagen en vakanties. Studiedagen in overleg.
 • 11 weken vakantieopvang, mogelijk op maandag tot en met vrijdag van 7.30 (vervroegde opvang vanaf 7.00 uur) tot 18.30 uur, exclusief sluitingsdagen.

Voorschoolse opvang

Voor de Meent is er de mogelijkheid om voorschoolse opvang af te nemen vanaf 7.00 uur.

 • de Mukkenstal
  Laagriebroekseweg 26
  5809 ET Leunen

  info@demukkenstal.nl

  06 2532 8181

 • Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  1 dag geleden
  De Mukkenstal

  𝐃𝐞 𝐏𝐞𝐮𝐭𝐞𝐫𝟒𝐃𝐚𝐚𝐠𝐬𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐭 𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧! 😍

  Na twee succesvolle edities organiseren we van 5 t/m 8 juni 2023 weer een nieuwe editie van de Peuter4Daagse in de gemeente Venray. Dit jaar doen er 17 kinderopvanglocaties mee, een recordaantal! 🥳

  Tijdens de Peuter4Daagse gaan pedagogisch medewerkers samen met ± 650 peuters, vier dagen achter elkaar naar buiten voor een wandeling van zo’n 15 minuten rond de de eigen kinderopvanglocatie. Plezier beleven aan het samen buiten bewegen staat deze week voorop! Aan het einde van de week krijgen alle peuters een welverdiende medaille en een wandeldiploma.

  Niet alle peuters gaan (iedere dag) naar het kinderdagverblijf. Wij dagen jou uit om de overige dagen zelf thuis met jouw kind een ommetje te maken!

  Doen jullie net zoals Kinderopvang 't Nest Spring Kinderopvang Kindercentrum de Kindersofa De Mukkenstal Het SterrenHuis en Korein ook mee? 🙏

  #Venray #VenrayBeweegt #Venraybloeit #leefstijlakkoordvenray #Limburg #gezondeschool #onderwijs #groep #kinderen #peutervierdaagse #vierdaagse #peuterwandeling #weekvoorgezondejeugd #gezondejeugd #pedagogiek #kinderopvang #kinderopvanglocatie #wandelen #wandelplezier
  ... Laat meer zienLaat minder zien

  Meer laden...